Over ons

LS Medical is een onderneming die gespecialiseerd is in het importeren en verdelen van kwaliteitsvolle producten. Wij helpen de professionelen met hun medisch en tactisch operationeel comfort. Dit doen we via directe verkoop en via distributie in België en Luxemburg. Samen met ons zusterbedrijf Innoventa in Nederland zijn we fysiek aanwezig in de volledige BeNeLux regio.

 

Sector
De professionelen waarvoor we werken zijn in volgende sectoren actief: militair, politie, brandweer, ambulance en ziekenhuis, overheidsorganisaties, opleidingscentra, ... We beschikken over de nodige ervaring in ons productengamma waardoor we met juiste expertise de meest waardevolle partner zijn in onze regio en daarbuiten.

 

Service
Dit is een van onze belangrijkste punten binnen onze organisatie. Aangezien we elke dag werken voor operationele professionals stellen we alles in het werk deze operationeel te houden.

 

Ontwikkeling

Naast ons waardevol contact met de beslissingsgerechtigde van organisaties besteden we ook veel aandacht aan de feedback van eindgebruikers. Het zijn zij tenslotte die onze producten kunnen beter maken. Samen streven we naar producten die het operationeel comfort verbeteren.

 

Internationaal aanwezigheid - FES
Dat we in het hart van Europa (Belgium, Brussels) gevestigd zijn maakt van ons een geografisch vooraanstaande partner naar verschillende internationale organisaties die in Brussel gevestigd zijn met hun hoofdzetel. Ondanks dat we verschillende officiële afspraken respecteren stellen we het werk van onze klanten als prioriteit. Hierbij passen we onze Fast-Export-Shipping methode toe binnen de EU en daarbuiten. Dit volgens de Europese wetgeving.

 

Wetgeving inzake distributie van Medische Hulpmiddelen
Onze administratie zorgt ervoor dat onze organisatie steeds in orde is inzake wetgeving voor de distributie van Medische Hulpmiddelen. Dit teneinde de veiligheid van de volksgezondheid te garanderen. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid dat elke organisatie binnen onze sector zich aan de wetgeving houdt en zullen het niet nalaten de bevoegde instanties te informeren over onzuivere praktijken.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »