NeXSplint Plus - Nekspalk

Artikelnummer: B-P0110

De NeXsplint Plus is een opvouwbare compacte/tactische versie van het XCollar Plus Cervical Spinal Splinting System. Het heeft 40% minder opslagruimte nodig dan conventionele c-collars en is het geprefereerde alternatief voor voertuiguitrusting, gevechts- en tactische geneeskunde, beperkte ruimte, over de zijkant, bergen en stedelijke reddingen. Het compacte formaat van de Nexsplint Plus maakt het mogelijk om gemakkelijk te passen in jump kits, medische veldpakketten en SAR-pakketten.

Enkele extra functies die exclusief zijn voor de NeXsplint Plus zijn een dikkere, zwarte Occipital Support Pad en langere donkergekleurde Securing Straps om mogelijke lichaamspantsering op te vangen.

De NeXsplint Plus wordt geleverd met een geïntegreerd, in hoogte verstelbaar hoofdsteunsysteem dat verticale en zijdelingse bewegingen voorkomt, terwijl het hoofd in lijn met het bovenlichaam kan bewegen om scheiding van de nekwervels en/of compressie als gevolg van dynamische krachten tijdens het transport te voorkomen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »