EpiShuttle - Treatment without compromise

 

De EpiShuttle is een isolatie- en transportsysteem voor één patiënt, ontworpen om maximale veiligheid en comfort voor de patiënt te bieden en tegelijkertijd kritische zorg en behandeling mogelijk te maken. De EpiShuttle kan de omgeving beschermen tegen een besmette patiënt, of een kwetsbare patiënt beschermen tegen een besmette omgeving.

 

COMPATIBEL MET HET EMS-SYSTEEM
De EpiShuttle voldoet aan CE 1789 en kan veilig worden gebruikt in ambulances, helikopters en vliegtuigen. Er zijn adapters beschikbaar voor verschillende grote merken brancards en een L-vormige bevestiging met universele beugels zorgt ervoor dat de EpiShuttle veilig kan worden bevestigd aan elk type brancard of voertuig.

VERMIJDEN VAN AANSPRAKELIJKHEID
De EpiShuttle is CE-gemarkeerd als een klasse 1 medisch hulpmiddel.

GEEN DESINFECTIE
Voertuigen die worden gebruikt voor het vervoer van zeer besmettelijke patiënten in de EpiShuttle hoeven na het vervoer van de patiënt niet te worden gedesinfecteerd. Dit bespaart tijd en geld en zorgt ervoor dat de voertuigen zo lang mogelijk in dienst kunnen blijven.

SUPERIEUR PATIËNTENCOMFORT
Een zachte matras en een verstelbare rug- en beensteun zorgen voor een optimaal comfort voor de patiënt tijdens het transport tot 24 uur. Zichtbaarheid door de transparante hardtop maakt een betere communicatie mogelijk tussen de patiënt en zijn of haar omgeving.

MINDER PPE TIJDENS HET TRANSPORT
Bij het vervoer van een zeer besmettelijke patiënt in de EpiShuttle hoeft medisch personeel geen volledige persoonlijke beschermingsmiddelen (Personal Protective Equipment) te dragen. Dit maakt langere verschuivingen mogelijk en vermindert het risico op het maken van fouten als gevolg van vermoeidheid of verminderd situationeel bewustzijn.

DUBBEL BEVEILIGINGSSYSTEEM
De EpiShuttle kan worden geconfigureerd om de omgeving van de patiënt te beschermen of om de patiënt te beschermen tegen de omgeving.

KOSTENEFFECTIVITEIT

De EpiShuttle is herbruikbaar en kan in minder dan twee uur gedesinfecteerd en weer in elkaar gezet worden. Dit vermindert de kosten per transport aanzienlijk in vergelijking met eenmalige transportisolatoren.

SUPERIEURE PATIËNTENZORG
Dankzij de handschoenpoorten heeft het medisch personeel toegang tot het hele lichaam van de patiënt. Voedsel, medicijnen en apparatuur kunnen veilig in de EpiShuttle worden gebracht. De patiënt kan tijdens het transport worden geïntubeerd en mechanisch worden geventileerd en er kunnen infuusleidingen en bewakingsapparatuur worden aangebracht.

Voor meer info kan U ons vrijblijvend contacteren!
[email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »