i-gel® O2 Resus Pack

Artikelnummer: 8704000

Tijdens reanimaties heb je materiaal nodig dat gemakkelijk, snel en betrouwbaar te gebruiken is. De i-gel® van Intersurgical is ideaal voor gebruik tijdens reanimaties en moeilijk bereikbare luchtwegen, het biedt hoge lekdrukken en verminderd trauma. Tevens bevat de i-gel® een uitzuigkanaal om extra bescherming tegen aspiratie te geven.

Intersurgical biedt ook de i-gel O2 Resus Pack, die alles bevat wat je nodig hebt om snel en efficiënt de i-gel te prepareren, in te brengen en te fixeren: een i-gel O2 supraglottisch luchtweg device, een zakje glijmiddel, een nekband en een zuigcatheter.

De i-gel O2 is ontworpen om ventilatie te faciliteren als onderdeel van de standaard reanimatie protocollen, zoals die door de European Resuscitation Council (ERC) en de American Heart Association (AHA) aangeduid zijn. De i-gel O2 bevat een aanvullende zuurstofpoort. Het kan dus ook worden gebruikt voor passieve oxygenatie of Passief Luchtwegmanagement (PAMTM), als onderdeel van een geschikt CardioCerebral Resuscitation (CCR) protocol.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »