Control Cric™

€400,00
Artikelnummer: 13-500

De Control-Cric™ is een nieuw chirurgisch cricothyroidotomie apparaat dat ontworpen en verpakt is. Het resultaat is een snelle, nauwkeurige plaatsing en een hogere slagingskans in vergelijking met traditionele luchtwegtechnieken.

Het intuïtieve ontwerp van de Cric-Key™ heeft een voorgevormde stylet die de luchtwegbevestiging met tactiele gevoel van de tracheale ringen geeft. Het bevestigt de plaatsing van de luchtweg door middel van duidelijke sensorische feedback, waardoor een correct gebruik door operators met beperkte chirurgische vaardigheden in uitdagende omgevingen gewaarborgd is. Een studie uitgevoerd door USA ISR toont een 100% slagingspercentage aan in vergelijking met een 66% slagingspercentage voor traditionele chirurgische luchtwegtechnieken.

Het unieke scalpelontwerp van het Cric-Knife™ en de geïntegreerde tracheahaak glijden in de incisie naar beneden om een goede plaatsing van de cricothyrotomiebuis te garanderen. De haak maakt een duidelijke "klik" wanneer hij in de juiste positie onder het schildkraakbeen zit en blijft in positie totdat de cricothyrotomiebuis volledig is ingebracht. Control-Cric™ biedt het vertrouwen om een levensreddende chirurgische ingreep uit te voeren wanneer dat telt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »