TACMED™ ASSAULT MEDIC BAG (empty)

€356,95
Artikelnummer: AMED-B

De TacMed™ Assault Medic Bag (AMED) is bij uitstek geschikt om te werken als assault aid-bag, autotas of combat lifesaver bag. De AMED kan worden gedragen als rugzak, worden opgehangen als paneel of over een schouder worden gehangen als een boodschappentas. Alle kritieke interventie items kunnen worden geladen in de bovenste flap van de tas voor directe toegang. Het tweede hoofdcompartiment is ontworpen om items die nodig zijn voor extra behandelingen en verpakkingen voor gewonden op te bergen, en de achterste mouw is ontworpen om triage- en slachtoffermarkeringsmaterialen te bevatten. Het voorste mouwgedeelte is perfect voor spalken of andere items. De tas is ontworpen om een van de meest compacte en uitgebreide behandelingssets te bieden die er zijn.

Het biedt een volledig aanpasbaar interieur, meerdere manieren om de tas te dragen en de mogelijkheid om de verpakkingsgrootte naar boven of beneden te schalen, afhankelijk van de vereisten van de missie.

Het binnenste van de hoofdverpakking is volledig bedekt met lus-tape, zodat de eindgebruiker de meegeleverde zakjes in een configuratie kan schikken die aan zijn behoeften voldoet. De meegeleverde sets zijn:

  • 3 zakjes met ritssluiting en transparant PVC-venster met ritssluiting
  • 3 zakjes met ritssluiting in gaas
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »